informatika.hanex.hu

IT - biztonság

Az ESET díjnyertes antivírus rendszere, a NOD32 maximális teljesítmény mellett kiemelkedően megbízható védelmet nyújt a legújabb elektronikus kártevők ellen is. A hanex kft kínálatában megtalálható a teljes paletta.

best css templates

Kaspersky Lab-ról ...

Áttérési kedvezmény Kaspersky Lab felhasználók számára. 

Segítünk azoknak, akiknek a hírek hallatán megingott a bizalmuk a Kaspersky termékekben (legyen az állami vagy versenyszférában működő szervezet).

Önnek más az igénye? vagy bizonytalan

50% kedvezményt nyújtunk ha a vevő:
- aktív tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkezik vagy
- pedagógus vagy
- egészségügyi szakdolgozó (megtalálható az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal által vezetett nyilvántartásban) vagy
- nyugdíjas (öregségi nyugdíj, rehabilitációs vagy rokkantsági ellátás, özvegyi nyugdíj esetén)
a fenti jogviszonyok fennállásáról igazolást kérünk
Mennyiségi kedvezmény: Az ESET otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt biztonsági megoldásainak árai a védeni kívánt eszközök számától és a licenc időtartamától függően jelentős kedvezményeket tartalmaznak az 1 felhasználós 1 éves licenc árához képest.
Kedvezmények nonprofit szervezeteknek illetve közigazgatási intézményeknek
Állami vagy önkormányzati intézmények, valamint azon nonprofit formában működő szervezetek, amelyek oktatási, kulturális, egészségügyi vagy szociális tevékenységet is folytatnak, jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg termékeinket.

akció

ESET Internet Security / ESET Cyber Security Pro

Sz.gépek száma
1 év 2 év3 év
117 262 Ft
25 893 Ft 36 250 Ft
224 374 Ft
36 561 Ft 51 185 Ft
336 566 Ft
54 849 Ft 76 788 Ft
448 758 Ft
73 137 Ft102 391 Ft

ESET Multi-Device Security

Eszközök száma1 év2 év3 év
224 374 Ft 36 561 Ft 51 185 Ft
336 566 Ft 54 849 Ft76 788 Ft
448 758 Ft73 137 Ft102 391 Ft
551 123 Ft76 684 Ft107 357 Ft

ESET Multi-Device Security
Átfogó védelem egy licenccel 2-5 eszközre, tetszőleges kombinációban, legyen az PC, Mac, okostelefon vagy táblagép! Szinkronizálja egyetlen kattintással licencét minden eszközén, és élvezze a legkorszerűbb védelmet!

bármely platform
android

ESET Mobile Security
Internetezzen zavartalanul Androidos okostelefonján és táblagépén is! Az ESET Mobile Security vírus- és kémprogram-, valamint adathalászat elleni védelem moduljával személyes adatait maximális biztonságban tudhatja, míg a Lopásvédelem funkció gondoskodik eltűnt eszköze védelméről.

ESET Mobile Security for Android

Eszközök száma1 év2 év3 év
12 990 Ft 4 484 Ft 6 278 Ft
25 979 Ft 8 969 Ft12 555 Ft
38 969 Ft 13 453 Ft18 833 Ft
411 958 Ft17 937 Ft25 110 Ft

Windows alapú ESET szoftverek összehasonlítása

Funkciók és termékjellemzőkNOD32 AntivirusInternet SecuritySmart Security PremiumMulti-Device Security
Vírus- és kémprogramvédelem
igen igen igen igen
Trójai programok elleni- és rootkit védelem igenigen igen igen
Script-alapú támadások elleni védelem ÚJ igenigen igen igen
Zsarolóprogram elleni védelem ÚJ igenigen igen igen
Netbank- és tranzakcióvédelem -igen igen igen
Hálózati támadások elleni védelem -igen igen igen
Szülői felügyelet-igen igen igen
Webkamera- és otthoni hálózat védelme ÚJ -igen igen igen
Password Manager és Adattitkosítás ÚJ--igen igen
Mobil és tablet védelem---igen
Mac és Linux védelem *-*-*-igen
Egy licenc az összes eszközre---igen
Showing 12 entries

ESET NOD32 Antivirus / ESET Cyber Security / ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop

Sz.gépek száma1 év2 év3 év
114 214 Ft 21 321 Ft 29 849 Ft
220 310 Ft 30 465 Ft42 650 Ft
330 470 Ft45 705 Ft 63 986 Ft
440 620 Ft60 930 Ft85 301 Ft

ESET Smart Security Premium

Sz.gépek száma1 év2 év3 év
124 374 Ft 36 561 Ft 51 185 Ft
236 566 Ft 54 849 Ft 76 788 Ft
346 599 Ft 69 898 Ft 97 857 Ft
456 632 Ft84 948 Ft118 927 Ft

macOS alapú antivírus szoftverek összehasonlítása

Funkciók és termékjellemzőkCyber SecurityCyber Security ProMulti-Device Security
Vírus- és kémprogramvédelemigenigenigen
Adathalászat elleni védelemigenigenigen
Alacsony erőforrásigényigenigenigen
Cserélhető adathordozók kezeléseigenigenigen
Bemutató üzemmódigenigenigen
Felhő alapú védelemigenigenigen
Automatikus frissítésigenigenigen
Ingyenes technikai segítségnyújtásigenigenigen
Intelligens személyi tűzfal-igenigen
Szülői felügyelet-igenigen
Lopásvédelem--igen
Mobil és tablet védelem--igen
Windows és Linux védelem*-*-igen

Kérjen személyre szabott árajánlatot! 

50% kedvezményt nyújtunk ha a vevő:
- aktív tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkezik vagy
- pedagógus vagy
- egészségügyi szakdolgozó (megtalálható az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal által vezetett nyilvántartásban) vagy
- nyugdíjas (öregségi nyugdíj, rehabilitációs vagy rokkantsági ellátás, özvegyi nyugdíj esetén)
a fenti jogviszonyok fennállásáról igazolást kérünk

Mennyiségi kedvezmény:
Az ESET otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt biztonsági megoldásainak árai a védeni kívánt eszközök számától és a licenc időtartamától függően jelentős kedvezményeket tartalmaznak az 1 felhasználós 1 éves licenc árához képest.

Kedvezmények nonprofit szervezeteknek
illetve közigazgatási intézményeknek
Állami vagy önkormányzati intézmények, valamint azon nonprofit formában működő szervezetek, amelyek oktatási, kulturális, egészségügyi vagy szociális tevékenységet is folytatnak, jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg termékeinket.

VÁLLALATI FELHASZNÁLÓKNAK

Vírus- és kémprogramvédelem

ESET Endpoint Antivirus

Az ESET Endpoint Antivirus vírus- és kémprogramvédelme a díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, amely az ESET összes programjában bizonyította már megbízhatóságát. A program védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint a kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. Az ESET Endpoint Antivirus a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen kártevők ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el. A szoftver újratervezett beállításokkal és kezelőfelülettel biztosítja a könnyű használatot és új és továbbfejlesztett funkciói segítségével számítógépének ellenőrzése és az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá vált.

ESET Endpoint Antivirus for macOS

Az ESET Endpoint Antivirus for macOS díjnyertes, platformokon átívelő védelmet nyújt vegyes vállalati környezetben, lehetővé téve a hatékonyabb munkavégzést. Védelmet biztosít a vírusokkal és kémprogramokkal szemben, adathalász szűrője pedig megakadályozza, hogy a hamis weboldalak érzékeny adatokat, például felhasználóneveket, jelszavakat vagy bankkártya információkat lopjanak. Az illetéktelen eszközök teljes mértékig kitilthatók a rendszerből. A program az Apple számítógépeken megismert meggyőző megjelenésével és kézre álló kezelőfelületével rendkívül könnyű kezelhetőséget biztosít.

Tűzfalas védelem

ESET Endpoint Security

Az ESET Endpoint Security vírus- és kémprogramvédelme a díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, amely az ESET összes programjában bizonyította már megbízhatóságát. A program védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint a kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. Az ESET Endpoint Security a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen kártevők ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el. A szoftver újratervezett beállításokkal és kezelőfelülettel biztosítja a könnyű használatot és új és továbbfejlesztett funkciói segítségével számítógépének ellenőrzése és az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá vált.

ESET Endpoint Security for macOS

Az ESET Endpoint Security for macOS többrétegű védelmet biztosít vegyes vállalati környezetben, lehetővé téve a hatékony munkavégzést. Megakadályozza a hálózathoz való illetéktelen hozzáféréseket és védelmet biztosít a hacker-támadások ellen. Vírus- és kémprogramvédelme kiszűri a kártevőket, adathalász szűrője megvédi a felhasználókat az olyan hamis oldalaktól, amelyek az érzékeny adataikat próbálják megszerezni, alacsony erőforrásigényének köszönhetően pedig a gyakran használt programok továbbra is zökkenőmentesen működnek. Komponens alapú telepítése során külön engedélyezhetőek a személyi tűzfal, a webfelügyelet, a webhozzáférés-védelem és az e-mail védelem modulok.

Mobil eszközök védelme

ESET Endpoint Security for Android

Az ESET Endpoint Security for Android olyan károkozók ellen nyújt gyors és megbízható védelmet, amelyek célpontja az Android operációs rendszert futtató okostelefonok és a tabletek. Az alkalmazás heurisztikus vírusvédelmének és alacsony erőforrásigényének köszönhetően a telefon vagy tablet teljesítményének befolyásolása nélkül képes teljes körű védelmet nyújtani, az SMS/MMS spam-szűrő pedig a kéretlen üzenetektől is megkíméli a felhasználót. Ezeken kívül jelszavas védelmet, lopásvédelmi modult (SIM kártya azonosítás, táv-törlés, táv-lezárás, GPS helymeghatározás), hívás szűrést, eszközbiztonsági modult is tartalmaz.

Kiszolgálóvédelem

ESET File Security for Microsoft Windows Server / Azure

Az ESET File Security for Microsoft Windows Server / Azure Microsoft Windows rendszereken biztosít védelmet. Antivírus motorja a legmagasabb találati arányt, valamint a leggyorsabb keresési sebességet biztosítja. Az ESET File Security fejlett heurisztikai algoritmusok segítségével még az ismeretlen Win32 férgek és trójai programok többségét is felismeri.

ESET File Security for Linux/BSD/Solaris

Az ESET File Security for Linux/BSD/Solaris szoftver Linux/BSD/Solaris rendszereken kínál védelmet. Beépített tömörítő modulja külső alkalmazás használata nélkül képes kicsomagolni az archivált állományokat. Vírusvédelmi motorja a legmagasabb találati arányt, valamint a leggyorsabb keresési sebességet biztosítja.

ESET Security for Microsoft SharePoint Server

Az ESET Security for Microsoft SharePoint Server szoftver az elsők között látja el az összes verizójú Microsoft SharePoint Server védelmét, beleértve a legfrissebb, Microsoft SharePoint Server 2013-at is. Új modulja segítségével a valós idejű védelem és a kézi indítású ellenőrzés a fájlrendszeren túl a Microsoft SharePoint Server adatbázisára is kiterjed, így segít elkerülni, hogy egy véletlenül feltöltött kártékony fájl megfertőzze az egész adatbázist.

ESET Mail Security for Microsoft Exchange

Az ESET Mail Security for Microsoft Exchange integrált védelmi megoldást nyújt a csatolmányként érkező férgek és trójai programok, a káros szkripteket tartalmazó dokumentumok, az adathalász levelek, valamint a levélszemét és egyéb, e-mailben érkező kártevők ellen. A program szerver szintű levélszemétszűrőt tartalmaz és egyben ellátja a fájlrendszer védelmét is.

ESET Mail Security for Linux/BSD/Solaris

Az ESET Mail Security hatékonyan szűri a levelezőszerverek SMTP és IMAP protokolljainak forgalmát Linux/BSD/Solaris rendszereken, így védelmet biztosít az ismert és az ismeretlen károkozók ellen. A megoldás alacsony erőforrásigényével és magas fokú stabilitásával kiemelkedik versenytársai közül. A rendszer tartalmaz levélszemétszűrő funkciót is, amely az üzenetek tárgyának, fejlécének, illetve láblécének módosításával megjelöli a kéretlen leveleket.

Levélcím:

Hanex Kft
1213 Budapest
Jázminos u. 11,

számláink:
HUF: 51700265-10802528
EUR: 51700265-50009987

Elérhetőség:

Email: info [kukac] hanex.hu
Telefon: +36 1 278 2756
Fax: +36 1 700 1001
mobil: +36 30 940 7734

adószám: 10815922-2-43